Romania OR

Drag marker to adjust its position

Filter by address

inizio-logo.png

 

 

Practicarea unui sport este foarte importanta pentru dezvoltarea si cresterea copiilor, imbunatatindu-le sanatatea atat sub aspectul fizic cat si psihic.

S-a ajuns la concluzia ca sportul ii ajuta pe copii sa aiba si rezultate mai bune la invatatura. In timpul activitatilor fizice, creierul se oxigeneaza mai bine si astfel creste capacitatea de intelegere si memorare.

Fotbalul este cel mai răspândit şi îndrăgit joc sportiv, angrenând sute de mii de jucători legitimaţi, milioane de suporteri înflăcăraţi şi miliarde de telespectatori. Fotbalul dezvoltă la un înalt nivel spiritul de echipă şi facilitează ridicarea pe o treaptă superioară a unor calităţi psihice preţioase cum sunt: voinţa, perseverenţa, spiritul de abnegaţie şi de sacrificiu, dârzenia, tenacitatea, gândirea combinativă, promovarea soluţiilor surpriză etc.

Clubul Sportiv Inizio isi propune sa readuca in atentia parintilor si a copiilor importanta practicarii sportului in general, a fotbalului in special, in conditiile in care tot mai multi copii petrec o mare parte a timpului in fata calculatorului sau a televizorului.

Obiectivul principal al Clubului Sportiv INIZIO prin fotbalul pentru copii pe care il practica este descoperirea si dezvoltarea aptitudinilor pentru disciplina fotbal a copiilor intre 5 si 14 ani, paralel cu o dezvoltare armonioasa si completa a organismului. Toate acestea impun o pregatire fizica generala, pregatire tehnica specifica si pregatire psihologica. Antrenorii clubului sportiv Inizio stiu să-şi aleagă cu grijă cuvintele şi expresiile, să şi-i apropie sufleteşte pe copii, să se facă iubiti, iar aceştia vor vedea în ei un exemplu pozitiv, demn de urmat.

Clubul Sportiv Inizio prin fotbalul pentru copii urmareste in primul rand, asa cum sugereaza chiar numele ales , initierea copiilor in tainele fotbalului, dar si descoperirea de noi talente, dezvoltarea fizica si armonioasa a organismului si mentionerea unei stari optime de sanatate, dezvoltarea calitatilor motrice de baza si utilitar-aplicative si integrarea copiilor in cadrul unui colectiv.
30
1
100

Acest club va ofera urmatoarele avantaje:

DA DA
DA DA
DA DA
DA DA
DA DA
NU NU
DA DA
NU NU
NU NU
DA DA
DA DA
NU NU
NU NU
DA DA
DA DA
DA DA
NU NU
  • U-6 -varsta intre 5-6 ani
  • U-7 -varsta intre 6-7 ani
  • U-8 -varsta intre 7-8 ani
  • U-9 -varsta intre 8-9 ani
  • U-10 -varsta intre 9-10 ani
  • U-11 -varsta intre 10-11 ani
  • U-12 -varsta intre 11-12 ani
  • U-13 -varsta intre 12-13 ani
  • U-14 -varsta intre 13-14 ani

 

2
2
NU NU
NU NU
NU NU
NU NU
NU NU
NU NU
NU NU
NU NU
NU NU
DA DA
DA DA
NU NU
NU NU
NU NU
B-dul Tineretului, Bucuresti, sector 4 (langa Parcul Tineretului) sau Str. Aleea Piscului, Bucuresti, sector 4 (langa Sala Polivalenta)
Bucuresti
Bucuresti
Sector 4
Poti vizualiza doar daca ai un cont
Poti vizualiza doar daca ai un cont
Trebuie sa fi inregistrat pentru a vedea acest camp
Trebuie sa fi inregistrat pentru a vedea acest camp
Trebuie sa fi inregistrat pentru a vedea acest camp
Cerere de inscriere